4 Proxy Web Siteleri kolayca YouTube Engeli için

Hava proxy Eğer YouTube gibi sitelere bloke edildiği bir iş var , ya da kendi sunucularında blokesunucusu olan bir okula giderseniz , o zaman ne kadar sinir bozucu en azından bir fikrim yok.Hepimiz gerçekten popüler web siteleri engelledi Pakistan , mevcut durum biliyorum . Bu muhafazakar hükümetler ile giderek daha popüler bir trend haline geliyor .
Air Proxy Blokajı kaldırmak yardımcı olacaktır orada web siteleri aslında varsa YouTube erişemiyorsanız durumunuza , ne olursa olsun , muhtemelen merak ediyorsanız .4 Proxy Web Siteleri
Çeşitli web siteleri size yardımcı olmak için orada vardır . En iyi olanlar mümkün YouTube, Facebook , ya da sunucu üzerinde bloke olabilecek diğer web sitelerine erişmek için yapacaktır.
Proxy web sitesi bir go- arasında gibi davranır . Bu sadece yor erişimi engelledi olan bir sunucu atlayabilir hangi yollardan biridir .
Eğer sunucu YouTube erişemiyorsanız , ve bu web sitelerinin bazı denemek , bunu değiştirmek istiyorsanız ne olursa olsun, olabilir :
• Kproxy : bugün olacak en iyi bilinen , en güvenilen proxy siteleri biri . Bu site , hayatın her kesiminden ve her durumda insanlara engellenen web sitelerine erişimi getirmek için güçlü olmak için değerli bir üne sahiptir . Bu kesinlikle ünlü video sitesi içerir . Sadece arama çubuğuna web sitesi yazın ve butonu tıklayın . Yapmanız gereken tek şey bu. Bu site kolay erişim (örneğin, You Tube , MySpace , Twitter gibi ) ve her türlü gelecekteki güncellemeler için kendi e-posta listesine katılmak içinfırsat için hızlı bağlantılar . Sadece proxy site aslında ne yaptığınızı bilerek sunucu engelleyen bir tampon olarak çalışmak zorunda , çünkü hızınızı muhtemelen biraz acı oluyor unutmayın . Hala erişmek mümkün olacak . Sadece bazı geri kalmış karşılaşabilirsiniz .
vtunnel içine : Bu ​​denemek için bir başka mükemmel bir hizmettir . Unblockyoutube.org rahatsız edici URL veya IP tabanlı filtreler geçmiş olsun kanıtlanmıştır . Sadece gerçekten ziyaret ve butonu tıklayın istediğiniz web sitesinin adını yazın . Speedproxy.co.uk gibi , bu site biraz sizi yavaşlatacak , ama çok fazla gecikme veya başka sorunlar olmadan diğer engellenen sitelere göz atmak gerekir gidiyor . Ile oynamak için bazı ek seçenekler de vardır . Sen , çerezleri kaldırmak komut kaldırmak , yönlendirme bilgileri gizlemek ve giriş formu gösterebilir . Eğer MSN, AIM , Yahoo veya Gtalk gibi bir anında mesajlaşma , erişmeye çalışıyorsanız , bu site de bunu izin verir . Ziyaret edebilirsiniz bir forum bile var.
BTW , bu burada ilginizi çekebilir : Onların Cep Telefonu Via A Cheating Ortak Yakala Nasıl
• Hotspot Shield : YouTube gibi engellenen web sitelerinin atlayarak için bu aracı indirmek için hangi birkaç yer vardır . Kendiniz için bu site denemek için tereddüt iseniz , kaynak doğrudan gitmek ve kendiniz için Hotspot Shield ziyaret edin. Bu ücretsiz VPN yazılımıreklamları ile biraz ağır olduğu için birkaç puan kaybeder , ancak herhangi bir zorlukları ile internet taramak için bir yol sıkışmış iseniz , o zaman bu kesinlikle düşünmelisiniz şeydir . Basitçe ,yazılımı indirmek uygulamayı çalıştırmak vesiteye erişim mümkün olacak . Hotspot Shield için web sitesini ziyaret Eğer bir blog , iletişim bilgileri ve yazılım nasıl çalıştığını bir dökümünü de dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm bilgileri verecektir .
• UltraSurf : Bazı insanlar Hotspot Shield üzerinde UltraSurf tercih , ve budurumda olabilir neden anlamak mümkün değil. Program indirmek için ücretsiz ve kendisi web sitesi desteği , kolay site kullanımı için gerekli her şeyi anlamak için yapar bir SSS ve bu yazılım ana akım basında oluyor ne kadar dikkat gösteren bir basın sayfa bulunmaktadır . Ultrasurf da tarama atlayarak engellenen web sitelerinin herhangi bir başka yollarla daha hızlı olacağını vaat ediyor. Yazılım denedim kullanıcıları bir dizi kabul etmek gibi görünüyor .
BONUS : örneğin ProxTube.com gibi bir seçenek de vardır .Blokaj için Diğer Yardımcı İpuçları
Yukarıdaki dört öneriler kesinlikle bir göz değer , ama deneyebilirsiniz diğer seçenek vardır :Https ile açın : erişmek için iki yol vardır . Http://www.youtube.com seçenek var , ve sonra https://www.youtube.com seçeneği vardır . Bu erişim kazanmak için iki tamamen farklı bağlantılar vardır . Bazı sunucular http bloke değil, https , bu yüzden kesinlikle en az bir deneyin değer.
Google DNS : Bu ​​uzun bir atış bir parçasıdır , ancak Google DNS ( 8.8.8.8/8.8.4.4 ) çalışırken çok yoluyla yardımcı olabilir .
Istediğiniz zaman mevcut koşullarda favori site veya blog erişmek imkansız yaparsanız , panik yapmayın. Denemek için fikirleri geniş bir yelpazede bulunmaktadır . Onlar çeşitli durumlarda bireylerin bir dizi için çalıştım ve onlar da , sizin için işe yarayabilir . En kötü düşünmeyin . Video izlemek herkesin tadını alabilmek gereken bir şeydir .
Ve haberleri göz kulak . Bu yeni programlar her zaman geliştirilmektedir olduğunu hatırlamak mantıksız değil . Yukarıdaki seçeneklerin hiçbiri çalışırsa , sonunda , bir gün, birisi sizin için çalışacak bir şey ile gelecek varsaymak adil .
O zamana kadar , bu fikirleri deneyin , ve bunlardan herhangi Aradığınızsonuçlar görmek .