Hızlı ve Güvenli Tarama için 6 Başar vtunnel içine Alternatifleri

Vtunnel içine anonim web tarama için en popüler ve başarılı proxy siteleri biridir .
Size güven olmadığından emin siteleri ziyaret için idealdir ve bu konum tabanlı içerik filtreleri kaçınarak gibi birçok başka amaçlar için .
Tek e-posta güvenli güvenilmeyen sitelerden mesaj almak adresleri gibi bazı siteler de , özellikler ekledik .
Vtunnel içine en iyi bilinen ve en başarılı proxy siteleri biri olabilir , ancak mevcut tek uzaktır . Burada bir şeyler düşürmeden güvenli bir şekildeinternette gezinti için izin altı alternatif siteler :Burada Love You Will6 Alternatifler var
1 . Anonymouse.org
Anonymouse web üzerinde en eski ve en köklü proxy siteleri biridir . Onlar 1997 yılından bu yana aktif olan ve tarayıcılar çok sayıda tarafından güvenilen . Yanı sıra sörf güvenli olarak , Anonymouse de ekstra gizlilik için gönderdikten sonra on iki saat kadar geciktirilebilir anonim e-postalar göndermek için seçenek sunar . Ayrıca bazı web tarayıcıları için bir araç çubuğu sunar , böylece kendi araçları kullanmak için web sitesini ziyaret etmek zorunda değilsiniz .
2 . HideMyAss.com
HideMyAss.com vekil tarama için kapsamlı bir araç vardır . Yanı sıra temel sörf anonim web teklif olarak , dosya ve resim barındırma ile birlikte bir tek hesapta e-postaları almak için seçeneği vardır . Bu BBC iPlayer ya da Hulu gibi bazı ülkelerde , sınırlıdır içeriğe erişmek için farklı ülkelerdeki sunucuları kullanma seçeneği de bulunmaktadır .
3 . Proxify.com
Proxify indirilebilir yazılım veya sörf basit , tarayıcı tabanlı ya ile hizmet sunmaktadır. Bu basit anonim tarama doğru çok dişli , amadeneyimini geliştirmek için eklenen araçları bir dizi sunmaktadır . Bu reklamlar, blok çerezleri kaldırmak ve çalışmasını komut önlemek , hem de güvenmediğiniz sitelerde güvenlik artırılması olarak kimliğinizi gizli tutmak için yardımcı bütün bunlar olabilir .
4 . VTunnelBrowser.com
Ninja Proxy çok basit , minimalist bir hizmettir . Sadece proxy tabanlı tarama ve çok az ek özellikler ile Bloke içerik sunuyor . Ancak, çok güvenli ( büyük ölçüde SSL dahil sayesinde ) ve çok hızlı bir deneyim sunuyor . Bu onların internet hızı bir otoyol almayacağız ücretsiz , kolay, güvenli tarama isteyenler için mükemmel bir seçenek haline , hiçbir fark yavaşlama ile Youtube video izlemek engelini kaldırmak için izin verir .
5 . XRoxy.com
Kproxy düzenli olarak güncellenmektedir vekiller geniş bir liste içerir . Listedeki yakınlık büyük çoğunluğu ücretsizdir , ve konum kısıtlı içeriğe erişmek için ideal tüm dünyada bulunmaktadır. Bu liste kolay gibi SSL güvenlik gibi istenen özellikleri , bulmak için filtre edilebilir . Bazı ilave özelliklere erişim veren bir ücretli abonelik seçeneği de olsa Kayıt , ücretsizdir.
6 . - Cloak.com
Ninja Cloak Pelerin , basit, hızlı ve çok güvenli ücretsiz bir web sitesidir . Birkaç ek özellikler sunuyor , ama ne yaptığını çok iyi . Bu anonim ve güvenli bir web göz atmanızı sağlar ve medya indirme yavaşlatmak değil . Bu da oldukça bilgisayarınızda daha , çerezler onlarla uzaktan saklanmasına izin verir , ve kolayca silinir .